«Безпечна подорож». Іспанія пускатиме туристів без обмежень вже з березня 2021 року
Pixabay

Наразі туристи повинні представити негативний тест на COVID-19 після прибуття в Іспанію. Тест потрібно зробити менш ніж за 72 години до поїздки. Однак іспанські туристичні органу влади сподіваються, що до приходу весни від цього відмовляться.

3 грудня міністр промисловості, торгівлі та туризму Реєс Марото та гендиректор Нацради з питань туризму Turespaña Мігель Санс представлять нову туристичну кампанію. 

Про це повідомляє The Local. 

Марото та Санс презентують кампанію «Безпечна подорож». Її мета — спонукати відпочиваючих повернутися в країну. При цьому туристам нададуть всю актуальну інформацію та поради щодо безпечного перебування у країні.

«За допомогою цієї кампанії ми хочемо позиціонувати туристичний бренд Іспанії як фактор, що впливає на безпеку подорожей, і внести зробити внесок у формування впевненості у туристів в тому, що вони знову приїдуть в нашу країну», — зазначив міністр.

Видання пише, що кампанія коштуватиме державі близько €2 млн. Вона триватиме, поки у державі вживатимуть заходи з профілактики коронавірусу.

Зараз на Балеарських островах спостерігався стрибок замовлень на наступний рік, розповідає ЗМІ,

За даними британської асоціації мандрів, замовлення підскочили на 30% після оголошення урядом Британії про схвалення Pfizer/BioNTechvaccine минулого тижня.

Chas News повідомляв, що Японія обдумує обмежене відновлення туристичних поїздок іноземців із весни.

Ми писали, що китайський туризм пожвавився протягом «Золотого тижня».

Напередодні в Японії для туристів встановили панелі зі штучним інтелектом, які реагують на рухи пальця та голосові команди.

У Великобританії першими вакцинували 90-літню жінку та тезку Шекспіра