Єреван спростував заяву президента Азербайджану про взяття Шуші
Getty Images

Офіційний представник Міноборони Вірменії Арцруні Ованнісян спростував заяву президента Азербайджану Ільхама Алієва про перехід міста Шуша в Нагірному Карабасі під контроль азербайджанської армії.

Про це він розповів у Twitter.

«Бої у Шуші тривають, чекайте і вірте нашій армії», — сказав Ованнісян.

У Twitter речниця очільника Міноборони Вірменії Шушан Степанян розповіла, що 8 листопада в районі Шуші розгорнулися запеклі бої.

За її словами, вірменські військові знищили чотири танка, 20 бронетранспортерів, 11 автомобілів і два безпілотники Азербайджану.

Водночас азербайджанські ЗМІ опублікували відео боїв за місто Шуша.

Sльхам Алієв 8 листопада під час звернення до нації заявив про те, що Збройні сили країни взяли під контроль стратегічно важливе місто Шуша в Нагірному Карабасі.

Передісторія 

27 вересня Міноборони Азербайджану заявило про початок військової операції на всій лінії зіткнення в зоні карабахського конфлікту. Зі свого боку, прем’єр Вірменії Нікол Пашинян заявив про напад на невизнану Нагірно-Карабахську республіку з боку Азербайджану.

Chas News повідомляв, що Вірменія просить Путіна допомогти забезпечити безпеку у країні. 

Раніше ми писали, що очільники МЗС Вірменії та Азербайджану обговорили Нагірний Карабах з держсекретарем США

8 листопада президент Азербайджану Ільхам Алієв звернувся до нації та розповів, що збройні сили країни захопили місто Шуша в Нагірному Карабасі.

Нагірний Карабах. У МЗС Росії відповіли на прохання Вірменії про допомогу