Карантин під прикриттям. Начальника департаменту Нацполіції звільнили через порушення локдауну
Пресслужба Нацполіції

Начальника департаменту управління майном Національної поліції Івана Наумова звільнили після скандалу з порушенням карантину. Його син є власником комплексу відпочинку NAVY під Києвом. 14 листопада заклад працював, незважаючи на карантин.

Про церозповів заступник директора департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Ярослав Тракало в коментарі «РБК-Україна».

«Пан Наумов звільнений з лав поліції з сьогоднішнього дня», — зазначив чиновник.

Передісторія

Раніше журналісти Bihus.Info з'ясували, що його син є власником комплекс відпочинку NAVY під Києвом. 14 листопада, під час карантину вихідного дня комплекс працював, незважаючи на обмеження. Медійники дізнались про це та проінформували поліцію про порушення карантину.

За фактами, які оприлюднили журналісти, розпочато службове розслідування.

Довідка

11 листопада Кабінет Міністрів скасував адаптивний карантин і запровадив в Україні локдаун вихідного дня до 30 листопада. Він діятиме з опівночі суботи до опівночі понеділка.

Під час дії карантину вихідного дня працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, АЗС, об'єкти торгівлі засобами гігієни, ветеринарними препаратами і кормами, фінансові установи, СТО, доставка їжі.

Chas News повідомляв, що у Кабміні розповіли про мету карантину вихідного дня.

Раніше ми писали, що у Тернополі бізнесмен оголосив свій ресторан храмом, щоб не закривати його на вихідні.

Локдауну на вихідних бути. ВР провалила голосування проти карантину вихідного дня