Ігорю Коломойському продовжили арешт до 2 вересня
Ґрати

Шевченківський районний суд Києва продовжив до 2 вересня 2024 року запобіжний захід для бізнесмена Ігоря Коломойського у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 1,9 млрд грн.

Про це повідомила речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець, передає Укрінформ.

Суд ухвалив рішення про продовження запобіжного заходу Коломойському на засіданні у четвер, 18 липня, за клопотанням прокурорів.

Справи Коломойського

Бізнесмена Ігоря Коломойського підозрюють у шахрайстві. Слідство вважає, що протягом 2013-2020 років Коломойський легалізував понад 500 млн грн шляхом їх виводу за кордон.

Згодом бізнесмен отримав ще одну підозру — в заволодінні 9,2 млрд грн «ПриватБанку». А 15 вересня 2023 року йому вручили третю підозру. 7 травня вже цього року Господарський суд Києва закрив провадження у справі про визнання недійсною націоналізації «ПриватБанку».

Окрім того, Коломойського підозрюють в організації замовного вбивства юриста Сергія Карпенка: це трапилось у серпні 2003 року.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Суд закрив справу за позовом Коломойського щодо скасування націоналізації Приватбанку