«Треба думати, що говориш і пишеш». Разумков прокоментував фразу нардепа «Треба звалювати»
УНІАН

4 квітня в ефірі телеканалу «Україна 24» спікер Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував зняту фотокорами в парламенті переписку нардепа від «Слуги народу» Анни Колісник, яка написала, що «треба звалювати з цієї країни».

«Я не збираюся («звалювати» — Прим. ред.) точно. Я раніше це не планував робити, зараз не планую і планувати надалі не буду. Я впевнений, що і 99,99% (у періоді) моїх колег по парламенту повинні розділяти ту саму думку. Я не говорив із цього приводу з народною депутаткою», — сказав спікер Ради.

Він додав, що не знає, чи інцидент обговорювала парламентська фракція «Слуга народу».

Укотре повторюю і для себе, і для колег: завжди треба думати, про що ти говориш, про що пишеш, адже це може потрапити у ЗМІ і не завжди буде позитивно сприйнято

Переписку Колісник сфотографували 31 березня на засіданні Ради, на якому головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак виступав із доповіддю у зв'язку з черговим загостренням на Донбасі. Згідно зі знімками видання «Букви», нардеп написала співрозмовнику на ім'я Стас: «Ми слухаємо Хомчака. Треба звалювати з цієї країни». Це два окремі повідомлення, які надіслали одне за одним. Час надсилання на знімках погано видно, й невідомо, яким був інтервал між ними.

Нардеп від «Слуги народу» вважає, що «треба валити з цієї країни»