Вторгнення в Україну різко прискорить кінець епохи Путіна — російський опозиціонер
Getty Images

Масштабне військове вторгнення в Україну стане фатальною помилкою для президента РФ Володимира Путіна і прискорить кінець його правління.

Про це в інтерв’ю Chas News сказав Геннадій Гудков, російський опозиційний політик, колишній полковник ФСБ, який нині проживає у Болгарії.

«Масштабне вторгнення в Україну може на якийсь короткий час зіграти Путіну на руку, якщо буде воєнний успіх. Але я думаю, що подальше вторгнення в Україну буде фатальною помилкою, яка різко прискорить кінець епохи Путіна та його сидіння у Кремлі», — впевнений Гудков.

На думку опозиційного політика, Путін не розпочинає вторгнення в Україну, лише тому, що побоюється наслідків. «Можливе вторгнення в Україну однозначно призведе до розколу російських еліт, оскільки труни підуть, буде серйозний удар по економіці, капіталах, сім'ях. Думаю, Путін не розпочинає вторгнення в Україну лише тому, що він побоюється наслідків. Не лише реакції Заходу, а й процесів усередині країни», — говорить Гудков.

Саме розкол силових еліт політик називає необхідною умовою для революції та зміни влади в країні. Він наводить приклад 1991 року, коли під час путчу ДКНС (рос. ГКЧП) підрозділ КДБ відмовився стріляти в народ на вулицях Москви.

Раніше Сhas News писав, що в Великій Британії впевнені: до російського вторгнення в Україну залишилося кілька днів.

Водночас у Кремлі заявили, що це НАТО здійснює «вторгнення в Україну», тому РФ залишить свої війська на українському кордоні.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Рівно рік тому до Росії повернувся Олексій Навальний. Відтоді він сидить у в’язниці