З моргу зник одяг загиблого у ДТП з кортежем Ярославського — МВС
УНІАН

Справу зі смертельною ДТП за участю кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського знову намагалися сфальсифікувати.

Про це у відеозверненні заявив Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ України.

«Спроби сфальсифікувати справу продовжуються. Вчора стало відомо, що з моргу зник одяг загиблої людини. Також по цьому факту поліцією вчора проведено 11 невідкладних обшуків, розпочато кримінальне провадження за статтею «Приховування доказів». Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне», — сказав міністр.

Монастирський також зазначив, що терміновий виліт Ярославського з України, можливо, не пов’язаний з ДТП. Втім, він закликав його повертатися в країну «якнайшвидше».

Раніше з такою ж вимогою до бізнесмена звернулась генпрокурор Ірина Венедіктова. Вона пообіцяла йому неупереджене розслідування інциденту.

Що відомо про ДТП

ДТП сталося ввечері 9 лютого на трасі Чугуїв - Мартове. Тоді на місці загинув пішохід.

ЗМІ почали писати, що на місці аварії знайшли номера «0018», які належать одній з машин кортежу Ярославського. Зазначили, що за кермом міг бути і сам бізнесмен.

На наступний день після інциденту Ярославський покинув Україну та полетів у Лондон, заявивши, що за кермом був його водій. 

Того ж дня з посади звільнили начальника поліції Харківської області. Він заявив, що справу намагалися сфальсифікувати.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«За кермом була людина в червоному одязі». ДБР вивчило відеозаписи з машиною Трухіна в день ДТП