Не твітом єдиним, а й голосом. Twitter обіцяє запустити в квітні аналог додатку Сlubhouse

Компанія Twitter тестує новий сервіс голосових чатів під назвою Spaces. Представник соцмережі заявив Reuters, що сервіс стане доступний для всіх користувачів до квітня.

Компанія опублікувала відеоролик з описом Spaces. Візуально і функціонально він нагадує соцмережу Clubhouse.

На початку 2021 року Clubhouse став дуже популярною соцмережею. Вона передбачає голосове спілкування. У ній можна створювати «кімнати» з різних тематик, в яких можуть одночасно виступати більше 10 чоловік, а ще до восьми тисяч осіб можуть приєднатися як слухачі. Clubhouse поки працює тільки на платформі iOS і доступний за запрошеннями.

Як повідомляли ЗМІ, власний аналог Clubhouse вже розробляє Facebook. Також в Instagram, яким володіє соцмережа, з'явилася функція Live Rooms. Це «кімнати» для прямих ефірів, які одночасно можуть вести до чотирьох чоловік.

 

Twitter прагне не відставати від трендів. Компанія позаздрила популярності порно-соцмережі OnlyFans і вводить плату за ексклюзивний контент, аби не залежати від реклами.

Як ми писали раніше, Twitter тестує нову функцію «Spaces» на основі голосу. Аудіо-чати подібні до практики стартапу Clubhouse.

Сhas News вирішив пофантазувати та розповісти, які б спікери могли завести акаунти у Clubhouse в минулі століття та в яких би «кімнатах» збирали великі аудиторії слухачів.

«Слухай, що я тобі кажу!». Чи можливо за допомогою Clubhouse впливати на лідерів думок і залучати електорат?