Сто двадцять другий день в Україні триває повномасштабне вторгнення рф. Chas News слідкує за головними новинами у режимі онлайн.

19:00 Генеральний штаб ЗСУ опублікував інформацію про ситуацію на фронті станом на вечір та заявив, що ворог закріплюється в Сєвєродонецьку.

18:57 Мер Відня Міхаель Людвіг став жертвою обману, коли провів розмову з нібито мером Києва Віталієм Кличком, який виявився діпфейком.

17:36 Голова ВЦА Сєвєродонецька підтвердив, що місто перейшло під контроль окупантів. Українські сили відійшли на більш підготовлені позиції.

17:05 Президент Литви заявив, що його країна не припинить дотримуватися санкцій, які стосуються залізничного транзиту в Калінінградську область низки російських товарів.

16:35 Головне управління розвідки оприлюднило чергове перехоплення телефонної розмови окупантів, які скаржаться на керівництво та війну.

15:47 За статтею про колабораційну діяльність в Україні відкрито вже 830 кримінальних проваджень. Серед можливих колаборантів є і місцеві депутати, і колишні правоохоронці

15:12 Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів про дезінформацію, яку поширюють окупанти, щоб повернути евакуйованих маріупольців до міста.

14:44 Воїни 30-ої ОМБр ім. князя Костянтина Острозького продовжують нищити ворогів.

14:15 У ніч на 25 червня з території Білорусі вперше застосували дальні бомбардувальники Ту-22М3 та відновили роботу комплексів «Іскандер». Командування Повітряних сил розповідає, які ракети запустили по Україні 25 червня.

13:40 Два російські вертольоти обстріляли прикордоння Сумщини шістьома некерованими ракетами. Попередньо, жертв внаслідок цього обстрілу немає.

13:35 Мери Берліна та Мадрида провели зустрічі з діпфейком Віталія Кличка. Очільники європейських міст отримали запити на спілкування через ZOOM від з фальшивої поштової адреси та певний час говорили зі зловмисником.

12:53 Міністерства фінансів України та Німеччини підписали угоду про надання Україні €1 млрд грантового фінансування. Ці кошти спрямують до держбюджету України для фінансування першочергових соціальних та гуманітарних видатків під час воєнного стану.

12:24 Хакери атакують українських операторів і провайдерів телекомунікацій. Зловмисники розповсюджують небезпечні електронні листи із темою «Безоплатна первинна правова допомога».

12:12 Реактивні системи залпового вогню M142 HIMARS вже працюють в інтересах оборони України.

 

Реактивні системи залпового вогню M142 HIMARS вже працюють в інтересах оборони України. Артилеристи ЗСУ майстерно вражають визначені цілі - військові об’єкти ворога на нашій, українській, території. Дякуємо Американському народу за надане озброєння! Наша мета - Перемога. M142 HIMARS multiple launch rocket systems are already working towards Ukraine's defense. Artillerymen of the Armed Forces of Ukraine skillfully hit certain targets - military targets of the enemy on our, Ukrainian, territory. Many thanks to the American people for providing weapons! Our goal is Victory. Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Posted by Сухопутні війська ЗС України on Saturday, June 25, 2022

11:54 В Офісі президента України заявили, що масована ракетна атака росії в ніч на 25 червня — спроба залякати українців і викликати панічні настрої.

11:32 Ракетний удар по шести областях України. Chas News розповідає про наслідки ракетних обстрілів у Житомирській, Чернігівській, Львівській, Миколаївській, Хмельницькій та Дніпропетровській областях.

11:23 У ГУР Міноборони України заявляють, що починаючи з серпня відбудуться певні події, які продемонструють переломний момент у війні проти росії. При цьому до кінця року активні бойові дії знизяться практично до нуля.

10:18 Росії потрібно до місяця, щоб підготувати новий напад з білорусі — ГУР.

10:05 Російські війська завдали масованого ракетного удару по Миколаєву. Попередньо, ракети типу «Онікс» були випущені з території тимчасово окупованого Криму.

10:00 За даними Гештабу, станом на ранок 25 червня українські військові знищили 34 700 росіян.

 

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 25.06 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02...

Posted by Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine on Friday, June 24, 2022

09:36 Сергій Сухомлин, мер Житомира розповів, що жителі області 25 червня прокинулися від вибухів — окупанти вдарили 24 ракетами по регіону.

09:25 Окупанти обстріляли ракетами селище Десна у Черніговській області. Зруйновано об'єкти інфраструктури.

09:19 Кремль замінив свого військового керівника в Україні. Командувачем південного угрупування військ в Україні став генерал сергій суровікін, який замінив на цій посаді олександра дворнікова.

08:55 Росія випустила по Львівщині з Чорного моря шість ракет. Дві з них збила ППО, заявив очільник ОВА Максим Козицький. Інші чотири потрапили у військовий об'єкт.

08:36 У рамках нового пакету військової допомоги на $450 млн Україна отримає від США чотири системи HIMARS, 18 морських і річкових патрульних катерів, гаубиці, десятки тисяч артилерійських снарядів та багато іншого.

07:59 Над ранок в суботу, 25 червня, російські ВПС з території білорусі здійснили масований ракетний удар по Київській, Чернігівській та Житомирській областях.

07:47 Переглянути онлайн-карту бойових дій в Україні станом на 25 червня можна за посиланням.